Ki van a színfalak mögött…

Említettem, hogy ez nem egy üzleti, hanem személyes blog. A saját utamat írom le benne, az én küzdelmemet mutatom meg, amiből remélem te is tudsz tanulni.

1. Nem követed el azokat a hibákat amiket én elkövettem

2. Amit jól csinálok, azt lemásolod

Általában mindig megnézem a weboldalakat, hogy kihez tartozik, a szerkezet, a színek, a fogalmazás, a hangulat alapján elképzelek “valakit”, de szeretem, ha látok igazi embert igazi képekkel, igazi példákkal és nemcsak vektorgrafikus innen-onnan szedett képekkel. Persze lesznek időről-időre innen-onnan leszedett képek, hisz mindig vannak nagyon inspiráló és kifejező képek, de törekszem arra, hogy a kulisszák mögé is bepillantást engedjek.

Ki az a három gyerekes anyuka, aki újrakezdi és bepillantást enged a küzdelmeibe, és megosztja hogyan áll talpra. Újra?

Bábikné Gyovai Anita, az újrakezdő vállalkozó.

Igen, ez vagyok én, a kép egyik őszi futásomon készült, merthogy imádok futni. Nem tudok gyorsan, de kitartóan igen. Folyton ötletelek valamin, és jó részét meg is valósítom. Imádok segíteni, a tudásomat megosztani.

Igen, sokszor én is elkeseredek és legszívesebben feladnám, de TUDOM hogy nem lehet, az nem én vagyok. Ha elesem is újra felállok, és ha kell újra meg újra. Mert nem abból a feladós fajtából faragtak. Azért is megmutatom. Meg lehet csinálni. Lehet vállalkozni úgy is, hogy jól csináljuk.

Lesz jó néhány olyan blog, ahol elég személyes dolgokat fogok megosztani, hogy lássátok, nem mindig minden a csillogásról, és a könnyen megszerzett eredményekről szól.

Csatlakozz hozzám, iratkozz fel a hírlevelemre és kövesd az utam hétről-hétre.