Stresszoldás, na erre most pont szükségem van…

Amikor átgondoltam mit szeretek és tudok csinálni és amiből még pénz is áll a házhoz, az egyik ilyen lehetőség egyértelműen a rajzmeditáció oktatás lehetősége volt. 2017 nyarán lettem oktató és két helyszínen kezdtem rajzmeditáció tanfolyamokat tartani. Ezt a programot nem én találtam ki, hanem Mucsi Tina, a Tina Rajztanodájának vezetője, aki ezt a lehetőséget mint franchise partner adja tovább, így ezt a fajta kreatív alkotást, kikapcsolódást országszerte sok helyen lehet gyakorolni.

Egy kis számvetés

Sok mindenre jó egy újratervezés, többek között arra is, hogy átgondold az életed, miket csináltál eddig, mire vagy büszke, mi ment jól és hol voltak a hibák, mi az amin lehet vagy tudsz változtatni.

A rajzmeditáció vonal, pont egy olyan dolog, amire hihetetlen büszke vagyok, végignéztem a nyilvántartásomat – és mivel elterveztem, hogy a weboldalát újrahúzom, mert már nem tetszik és nem eléggé hangsúlyos –  megdöbbentem a számokon és a pozitív visszajelzéseken. A két év alatt 39 tanfolyamot tartottam, ami alap, haladó, klub és gyerektábor is volt és több százan! fordultak meg nálam. 

Minden tanfolyam más és más, és mindegyiknek megvan a maga varázsa. Visszaemlékezve az a legjobb, amikor vége van a tanfolyamnak és a résztvevők küldik az alkotásaikat amiket van hogy még aznap elkészítenek. Illetve a visszajelzések – na ezekből is van jó pár, ezeket mind be fogom építeni az új honlapba, hiszen a vevővélemény nagyon fontos, lássák, hogy mire számítsanak, mettől meddig jutnak el a vásárlók és milyen változást élnek meg.

De mi is az a rajzmeditáció?

Stresszoldó rajzolás, az alapminták ismétlésével, olyan meditatív állapotba kerülünk, aminek számos pozitív hatása van ránk, mindemellett csodás alkotások születnek, ami megnöveli az önbizalmunkat.

Újabb papírt veszek elő és megtervezem az új rajzmeditáció oldalam kinézetét. Valójában van egy alap oldal, – amit még a felnőtt színező portál oldalaként kezdtem el, majd egészítettem ki egy rajzmeditáció almenüvel –  rengeteg bloggal, de nem a főoldalon, ezért az arányokat máshogy kell beállítani, mást hangsúlyozni… El fogom hagyni a felnőt tszínező blogokat, csak a rajzmeditáció maradhat.

Hogyan fog elkészülni az oldal újratervezése, egy következő blogban megmutatom.

Ne engedd, hogy mások éljék az álmodat. A saját filmedben te vagy a főszereplő, de jó hír hogy egyben a rendező is. Válogasd meg hát jól a mellékszereplőket és cseréld le a statisztákat is ha kell.

Újrakezdő "receptek"

Ha tetszett ez a blog, hasonló cipőben jársz és szeretnél a vállalkozás be vagy újraindításával kapcsolatos hasznos információkat kapni, konkrét megvalósítási lépéseket olvasni, gyere iratkozz fel a hírlevelemre és megmutatom, hogy én hogyan csinálom.